Najbolje! Prolećno čišćenje

Pripremio: Milan Stanić

 Bitno! Prolećno čišćenje

Iz prve ruke! Proveren način Da očistite organizam

Prolećno čišćenje

#zdravljeizkine.com-drvo

Prema kineskoj tradicionalnoj medicini i teoriji Pet Elemenata, Proleće je drvo.

#zdravljeizkine.com-krugOd svih organa u telu, jetra se smatra elementom drva.  Jetra je izvor života i moramo joj posebno posvetiti pažnju u proleće i uživaćemo neograničene dobrobiti tokom cele godine. Bez  obzira koliko se zdravo osećate, potrebno je razmišljati o svom telu i očistiti jetru upravo u ovo prolećno doba.

Preporučljivo je da se više odmarate  tokom proleća. U Kini se kaže: ako legnete, sva krv proteći će vašom jetrom i na taj način će se završiti proces čišćenja. Jetra je najaktivnija između 23 sata uveče i 3 sata ujutro. Tako da ako ste aktivni tokom noći, proces detoksikacije ili čišćenja neće moći biti završen u celosti.

 

Pravilna dijetalna ishrana takođe je važna u prolećno vreme. Ovde dijeta ne znači nužno gladovanje već samo uzimanje hrane koja će manje štetiti vašoj jetri. Tokom proljeća trebate se odreći pušenja i pijenja alkohola.  Preporučljiva hrana  u proleće je mladi grašak, spanać, celer, špargla i zelena salata. Izbegavajte masnu i jako začinjenu hranu.

Pazite na svoju jetru i probavni sastav tokom proleća i bićete zdravi kroz čitavu godinu

 

Kako bi potpomogli proces prolećnog čišćenja, upoznaćemo vas s tajnim oružjem koje je TIENS pripremio da zadrži jetru u  dobroj funkciji tokom cele godine. – TIENS dodaci ishrani za čišćenje organizma.

#zdravljeizkine.com-jetra

TIENS Hitozan

TIENS Holikan

TIENS Capsilite

TIENS BVE tablete

TIENS L-Carnitine

TIENS Ulje belog luka

TIENS Ikan

TIENS Vejkan

 

 

Kako bi podstakli svaku osobu u TIENS-u da sledi način proljećnog čišćenja, predstavljamo vam posebnu akciju za mesec april 2015:

 

#zdravljeizkine.com-jetra-drvo

 

– Ako kupite bilo koja četiri (4) proizvoda s gornje liste preporučenih TIENS proizvoda za čišćenje, dobićete jedan TIENS Digestive čaj na poklon.

 

 

Dodatno, za svakih 500 ličnih PV-a  dobit ćete  dodatno TIENS Herbal  pastu za  zube.

 

Akcija traje od  1. aprila, do  22. aprila, 2015.

 

[jazzyoptin]

Leave a Comment