Vodonik – tako malen, a tako moćan

Vodonik – Podržite Vaše telo prirodnim antioksidansom

Kardiovaskularne i cerebrovaskularne bolesti, dijabetes, pretilost i mnogi neurološki poremećaji,kao što su autizam, ADD, depresija, Parkinsonova bolest, Alzheimerova bolest, rak, samo su neki od primera od zdravstvenih problema koji su sve češće i češće dijagnostifikovni u modernom društvu.

Stoga su ljudi u potrazi za prirodnim i sigurnim rešenjima protiv starenja koja pomažu telu da postigne ravnotežu. Odgovor mogu biti antioksidansi. Jedan od njih je vodonik i hidrogenizirana voda.

Značaj Vodnika i vode za zdravlje ljudi

Prema  naučnim istraživanjima  koje  je objavio Nacionalni Institut za rak (NCI), “dokaz

iz hemijske kulture stanica, te istraživanja na životinjama pokazuju da antioksidansi mogu usporiti  ili  eventualno  sprečiti razvoj raka. Antioksidansi  su  hranjive  tvari  (vitamini  i minerali), kao i enzimi (proteini u našem telu koje pomažu u hemijskim reakcijama). Za njih verujemo  da  igraju  ulogu  u  sprečavanju razvoja takvih hroničnih bolesti kao što su rak, bolesti  srca,  moždani  udar,  Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, i katarakta” .

Vodonik – Zašto je tako jedinstven?

Značaj vodonika za zdravlje

Vodonik je najmanji, najjednostavniji i najlakši element na svetu. Ali on je jedna od najmoćnijih molekula . Vodonik se raspršuje kroz membrane i ulazi u citosol. U mogućnosti je  doći  do  unutrašnjosti  mitohondrija  i  štititi  ga  od oksidativnog  stresa.  Ima  neobičnu  sposobnost  među ostalim  antioksidansima  koji  ne cilja organele, a nisu toliko korisni kao  ovaj način.

 Jedan od problema s vodonikom je to da ovaj u vodi nije dostupan telesnim ćelijama,  jer  vodonikove  molekule  koje  se  ne  vežu  s drugim  atomima,  su  vrlo  retke  i  kao  plin  brzo isparavaju. 

Što  je  rešenje?  Voda  bogata  vodonikom.

Proizvodi se elektrolizom i kao posledica, vodonik se lako apsrbuje u ćelije i olakšava antioksidativno delovanje.

Svaka čaša hidrogenizirane vode sadrži neverovatnu količinu  vodonikovih molekula, koje izbacuju čestice i spojeve u telu koje treba neutralizovati. Vodonik je izuzetan i inovativan terapijski alat i može se koristiti duži period, jer je znatno jeftiniji od drugih antioksidansa i siguran je za telo.

Tiens čaša zdravlja

Vrlo je važno da reakcija neutralizacije slobodnih radikala nije otrovna, i da je jedini nusproizvod voda. Štaviše, vodonik otopljen u vodi pomaže telu za održavanje homeostaze i  da  funkcioniše  ispravno.  Ona  takođe  ima  više prednosti,  kao  što  je  korisno delovanje na  ćelijsko signaliziranje, metabolizam ćelija i ekspresije gena, što joj daje protiv-upalno dejstvo,  štiti od pretilosti i ima pozitivno  delovanje protiv starenja .

Jeste li spremni za vodonikovu revoluciju u svom životu?

Piti vodu je svakodnevna dužnost. Ali to mora biti voda visoke kvalitete. Pa zašto onda ne piti vodu bogatu vodonikom? S TIENS H-Čašom trebate samo 10 minuta za proizvodnju  hidrogenizirane vode gde sadržaj  vodonika doseže više od 0,6 ppm, što znači da je 0,6 mg H2 gasa  po 1 L sveže vode bogate vodonikom.

Uređaj TIENS Izvor Zdravlja – Hiper H Zdrava Čaša je lagan, moderan i atraktivan, radi dok ga nosite u ured, teretanu ili na sastanak s prijateljima.

Podržite svoje telo s dodatnim antioksidansima, poboljšajte svoje zdravlje i sprečite mnoge bolesti.

Vaše zdravlje je u vašim rukama. TIENS ga može samo učiniti  boljim.

Sve podatke o Vodoniku sa navodjenjem izvora možete preuzetu klikom  OVDE – VODONIK TAKO MALAN A TAKO MOĆAN

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kienske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217