Samokontrola u malom prstu

Samokontrola u malom prstu – Saša Avakumović

Poštovani pozivamo Vas na predavanje Dr Saše Avakumovića “Samokontrola u malom prstu”  dana 23.11.2017.godine u 18 časova u sedište Tiens-a u ul.Bulevar Zorana Đinđića 88 (200 metara od Novog Merkatora ka Sava Centru).

Svi koji dođu mogu da kupe knjigu dr Avakumovića sa popustom od 25%  umesto 750,00  za 600,00 dinara

Samokontrola u malom prstu Saša Avakumović

Diabetes sve više uzima zalet. Suočavamo se sa epidemijom čije razmere još uvek

 ne možemo sagledati. Zato bi trebalo upotrebiti sva znanja i mogućnosti kako bi  se napredovanje ove epidemije zaustavilo ili makar usporilo.

 

Samokontrola u malom prstu Saša Avakumović

Samokontrola (samopomoć) je osnovna karika u ovome nastojanju. Kod obolelih odlaže pojavu ili usporava progresiju komplikacija, a kod onih koje nisu oboleli povećava svest o zdravlju i aktivira pažnju na promene stila života, koji za rezultat imaju odlaganje ili čak i sprečavanje pojave ne samo dijabetesa već i drugih masovnih nezaraznih obolejnja.

Samokontrola ne podrazumeva samo radnje koje se tiču samokontrole same bolesti, već zahteva puno angažovanje svakog pojedinca i njegove okoline i podstiče ih na zdrave stilove života podižući svest o zdravlju.U ovoj knjizi obuhvaćene su skoro sve radnje i akcije koje osoba može sama da učini za svoje zdravlje.

Na početku je bilo jedno prosto pitanje s kojim se susrećemo skoro svakodnevno: Šta ćete uraditi ako vas boli zub? Uzećete neki lek protiv bolova i otići kod svog zubara. A, šta ćete uraditi ako vas boli povišeni šećer u krvi?

Nažalost, velika većina neće ništa, jer povišeni šećer u krvi ne boli. Ali povišeni šećer u krvi ima svoje simptome i znake koji mogu jače ili slabije da „zvone na uzbunu“, a vaš zadatak je da ih prepoznate i adekvatno odreagujete.

Baš zato ovu knjigu preporučujem svima koji boluju od šećerne bolesti, profesionalcima angažovanim u dijabetes timu, porodicama i prijateljima obolelih od šećerne bolesti, jer uz informacije koje će iz nje naučiti reagovaće BRŽE na „skokove i padove“ nivoa šećera u krvi, imaće BOLJE zdravlje i kvalitet života, SIGURNIJU budućnost i živeće DUŽE.

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kienske Tradicionalne medicine  možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

zdravljeizkine-com_dugme-za-newsletter