POČETNA

Tiens – Preparati na bazi Kineske Tradicionalne Medicine

Kineska medicina i Tiens

TIENS je svetu otvorio vrata bogate riznice vekovima sticanog znanja zdravog načina života u skladu sa prirodom i prirodnog načina održavanja zdravlja. Principi drevne kineske tradicionalne medicine utkani su u dodatke ishrani kompanije Tiens

Postizanje energetskog balansa poznatog YIN – YANG

Život u skladu sa prirodom – TEORIJA PET ELEMENATASatnicu maksimalnog i minimalnog rada sistema i organa u našem organizmu

Tiens je danas vodeća kompanija u svetu u proizvodnji dodataka ishrani i aparata koji, redovnim korišćenjem i primenom, regulišu našu unutrašnju homeostazu – naše zdravlje. Tiens je svetu poklonio izvanredan i siguran put najboljoj preventivi, ali i ozdravljenju  kada su problemi već prisutni.

Tiens je pravno prisutan uzima strateške veze sa kompanijama iz više od 20 država u svetu

Tiens nudi i izvanrednu poslovnu priliku

Tiens ima strogi sistem kontrole kvaliteta o čemu svedoče, ovde naveden mali deo, dobijenih sertifikata i priznanja

Prvi ISO 9002 u Kini Sertifikat FDA – Američke agencije za kontrolu kvalitetaVeliki broj zlatnih medalja Svetske zdravstvene organizacije Kosher sertifikat jevrejske zajednice Halal sertifikat islamske zajednice 190 sertifikata država u kojima su pravno prisutni 2009 proglašeni su za Brend godine u Kini Jedini su proizvođači organskog kalcijuma u jonskoj vezi usvojivog do 98 Sertifikat za najbolje dodatke ishrani za kosmonaute Sertifikate i dozvolu za puštanje proizvoda u promet u Srbiji

Ujedinjene Nacije zvanično su pohvalile Tiens kao «Kompaniju najveće ekološke bezbednosti u svetu

Naši proizvodi se šalju izbeglicama širom sveta koji boluju od najrazličitijih bolesti, jer je Tiens jedan od službenih dobavljača «zelenih» proizvoda za zaštitu zdravlja Ujedinjenih Nacija

Tiens je donirao  više od 200 miliona USD humanitarnim organizacijama u svetu

Tiens – Preparati na bazi Kineske Tradicionalne Medicine

Tiens (Tianshi) preparati baziraju se na drevnim kineskim i tibetanskim receptima i na njihovim tajnama i primeni najnovijih bioinžinjerskih tehnologija (neki recepti stari su i 5000 godina)

Hiljadama godina skupljajući iskustva o uticaju prirode na čoveka i stvarajući recepte iz darova prirode kineski su doktori stvorili jedinstven pristup kako sačuvati i održati zdravlje. Proizvodnja je ekskluzivna, nema analogija ni takmaca u svetu, nema zamene.

Proizvodi korporacije Tianshi u potpunosti slede načela kineske tradicionalne medicine, a ona kažu da svaki organizam ima dovoljno snage održati zdravlje.

Korporacija Tianshi član je FDA, a preparati poseduju sertifikat  ISO 9002. Najbolji brend u 2009. na polju zdravlja u Kini.  Širom svijeta preko 20 miliona ljudi koristi naše preparate

Tiens preparati

Kineska tradicionalna medicina u Beogradu – Tiens. Kompanija koja se bavi prodajom sertifikovanih prirodnih proizvoda koji se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini, a koji su priznati od strane mnogih stručnjaka. Naši proizvodi i naša kompanija dobitnici su velikog broja sertifikata i priznanja.

Ponuda:

– prirodni dodaci ishrani

– proizvodi za ojačavanje imuniteta

– Tiens dušek zdravlja

– Tiens Fizzy, Vision i Flexi

– biocink

– kalcijum u prahu

– čaša zdravlja

– ikan

– vejkan

– kordiceps

– hitozan

– holikan

– spirulina

– aprotie circe

– ozonator za frižidere

– energetske narukvice

– preparativna kozmetika

– proizvodi od lekovitog bilja

Tiens zdravlje

Zdravlje je najveće bogatsvo – rečenica koju stalno čujemo i koja je tačna, ali da li uvek činimo sve što možemo da ga očuvamo i sačuvamo? Ukoliko ste odlučni da učinite nešto za Vaše celokupno zdravlje i normalno funkcionisanje organizma, mi Vam možemo pomoći. Korporacija Tiens je dobila ekskluzivno pravo za korišćenje recepata KTM, koji su stari više hiljada godina i koji su uz pomoć savremene biotehnologije danas dostupni svima. Naši proizvodi su namenjeni ljudima koji su zdravi, a žele da ojačaju zdravlje kao i onima čije je zdravlje ugroženo i žele da ga povrate.

Tiens saveti

U našoj širokoj paleti proizvoda možete pronaći dodatke ishrani koji poboljšavaju celokupno stanje organizma, ulja na biljnoj bazi koja povećavaju imunitet, raznu kozmetiku za lice i telo koja će hidrirati i revitalizirati Vašu kožu, energetske narukvice ali i mnoge praktične i funkcionalne proizvode koji će Vas zaštititi od spoljašnjih faktora i mikroorganizama poput – prečišćivača voća i povrća, ozonatora za frižider, dušeka zdravlja,…

Naglašavamo da naši proizvodi nisu lekovi, ali će veoma uspešno rešiti sve poremećaje – ukloniće štetne taloge, dopuniće ono što nedostaje, dodati energiju gde je nema, umanjiti je gde je ima previše i uspostaviće balans u Vašem organizmu. Dakle, naši proizvodi se mogu kombinovati sa lekovima da bi se postigla maksimalna efikasnost i bolji kvalitet života. Takođe, bitno je znati da naši proizvodi nemaju kontraindikacije i ograničenja, ne sadrže hormone i stimulative!

Upoznajte se sa našim asortimanom proizvoda i odaberite onaj koji Vam najviše odgovar za očuvanje Vašeg zdravlja ali i za negu lica, kose i tela.

Filozofija kompanije TIENS

Doprinos društvu vraćanjem zdravlja čovečanstvu

Svakodnevno u više od 190 zemalja diljem sveta, više od 30 miliona domaćinstava uživa u prirodnim, ka zdravlju orijentisanim proizvodima koje nudi renomirana kineska kompanija TIENS.

Pažljivo odabrana linija zdravstvenih proizvoda izvrsna je kombinacija inspirirana s 5000 godina kineske kulture zdravlja. Hiljade Tiens globalnih Distributera i zaposlenih su promociju pozitivnog, prirodnog i zdravog načina života pretvorili u svoju životnu misiju. Njihova poruka je zdravlje, skladan život, preduzetan duh, uspeh, saosećanje i nada.

Inspirisani tom velikom vizijom, brojni pojedinci i kompanije sklopili su snažna strateška partnerstva s grupacijom TIENS. Svetski poznati brendovi koji se mogu pronaći u mnogim domaćinstvima, kao što su Microsoft, Pfizer, IBM i China Telecom; svi su TIENS-ovi uspešni partneri.

TIENS-ovo osoblje i Distributeri su strastveni u svojoj misiji i rade prema istom korporativnom cilju; obnavljanje i promocija svetskog zdravlja, davanju društvu, stvaranje i razvijanje poslovanja svetske klase. Njihova je strast ostvariti viziju „izvrsnog zdravlja za sve ljude“ pod strateškim vodstvom osnivača i predsednika Li jinyuana.

TIENS grupa je uspešno globalno poduzeće, s ambicijama da uvede najviši kvalitet i najljepšu lepotu u ljudske živote, da učini promenu u svetskom zdravlju i širi vrlo pohvalnu ideju sklada i nade među ljudima. S čvrsto ukorenjenim kineskim poreklom, ali istovremno sledeći svetske trendove, TIENS zauvek ostaje kozmopolitski brend sa stalno rastućem brojem globalnih potrošača.

Pročitajte više na sledećim stranicama o uspehu kompanije Tiens i možda odlučite postati deo njene porodice…

Arhitektura Tiens brenda

TIENS istorija – globalni brend s Orijenta

Tiensova glavna filozofija je uvek bila ‘doprinos društvu vraćanjem zdravlja čovječanstvu ’ i aktivno podržavanje društveno odgovornog poslovanja. Do danas je Tiens donirao više od 1,5 milijardi juana u dobrotvorne svrhe i projekte socijalne zaštite.

Godine 1995., gospodin Li Jinyuan je osnovao Tianjin Tianshi Group Co, Ltd u Tianjinu, Kini. Iste godine kompanija je lansirana na međunarodno tržište i od tada je postala globalno preduzeće s interesima u mnogim sektorima, uključujući biotehnologiju, zdravstveni menadžment, turizam, obrazovanje, finansijska ulaganja i imovinu.

Posao koji doseže 190 zemalja – Tiens je postavio svoje filijale u 110 zemalja i regija te je uspostavio strateške saveze s najvišim rangiranim preduzećima mnogih zemalja. Sada TIENS ima široku, inovativnu i raznovrsnu liniju proizvoda koji uključuju zdravu ishranu, wellness opremu, proizvode za lepotu i negu kože i proizvode za domaćinstvo.

Podstaknuti vizijom ‘izvrsnog zdravlja za sve ljude’, ključni deo razvojne strategije Tiensa bilo je proširiti Internacionalni industrijski TIENS park i Internacionalni univerzitet na lokaciji od 4,22 km uz ulaganja od preko 17 milijardi RMB-a (2 milijarde evra).

Internacionalni zdravstveni TIENS park smešten je na odličnoj lokaciji između Pekinga i Tianjina i mesto je istraživanja i razvoja proizvoda (R&D), kontrole kvaliteta, testiranja proizvoda i proizvodnje. Park nudi još i medicinske zdravstvene studije, hotelske i konferencijske sadržaje i mnoge različite zanimljive sadržaje.

Danas je Tiens pouzdana i energična organizacija koja sprovodi svoju strategiju „izvrsnog zdravlja za sve ljude“ i radi na globalnoj poziciji za Fortune 500. Grupa Tiens nastoji ostvariti svoju viziju širenjem svoje poslovne mreže, poboljšavajući ponudu usluga i šireći svoje poslovanje

Tiens industrijski park

Tiensova glavna filozofija je uvek bila ‘doprinos društvu vraćanjem zdravlja čovečanstvu ’ i aktivno podržavanje društveno odgovornog poslovanja. Do danas je Tiens donirao više od 1,5 milijardi juana u dobrotvorne svrhe i projekte socijalne zaštite.

Tiens industrijski park

Godine 1995., gospodin Li Jinyuan je osnovao Tianjin Tianshi Group Co, Ltd u Tianjinu, Kini. Iste godine tvrtka je lansirana na međunarodno tržište te je od tada postala globalno poduzeće s interesima u mnogim sektorima, uključujući biotehnologiju, zdravstveni menadžment, turizam, obrazovanje, financijska ulaganja i imovinu.

Posao koji doseže 190 zemalja – Tiens je postavio svoje filijale u 110 zemalja i regija i  uspostavio strateške saveze s najvišim rangiranim preduzećima mnogih zemalja. Sada TIENS ima široku, inovativnu i raznovrsnu liniju proizvoda koji uključuju zdravu ishranu, wellness opremu, proizvode za lepotu i negu kože i proizvode za domaćinstvo.

Podstaknuti vizijom ‘izvrsnog zdravlja za sve ljude’, ključni deo razvojne strategije Tiensa bio je proširiti Internacionalni industrijski TIENS park i Internacionalalni univerzitet na lokaciji od 4,22 km uz ulaganja od preko 17 milijardi RMB-a (2 milijarde evra).

Internacionalni zdravstveni TIENS park smešten je na odličnoj lokaciji između Pekinga i Tianjina i mesto je istraživanja i razvoja proizvoda (R&D), kontrole kvaliteta, testiranja proizvoda i proizvodnje. Park nudi još i medicinske zdravstvene studije, hotelske i konferencijske sadržaje i mnoge različite zanimljive sadržaje.

Danas je Tiens pouzdana i energična organizacija koja sprovodi svoju strategiju „izvrsnog zdravlja za sve ljude“ i radi na globalnoj poziciji za Fortune 500. Grupa Tiens nastoji da ostvari svoju viziju širenjem svoje poslovne mreže, poboljšavajući ponudu usluga i šireći svoje poslovanje.

Prednosti Tiens poslovanja

Preko 30 miliona ljudi širom sveta veruje našoj kompaniji i sa nama su već više od 19 godina.

Ako oni mogu MOŽEŠ I TI!

Dobrodošli u TIENS

Šta je vama najvažnije?

Bolje zdravlje?

Više bogatstva?

Slobodno vreme?

Vi zaslužujete sve to!

Ima mnogo koristi od pridruživanja TIENS poslovanju, kao što su:

Akumulativni kompenzacioni plan – nivo popusta ili bonusa koji ostvarite ostje vaš sve vreme

Brz način da se uživa u koristima TIENS poslovanja –

npr. nakon akumuliranih 300 PV-a vaših kupovina – dobićete 20% popusta/bonusa za sve vaše buduće kupovine

Nakon ostvarene porudžbine od 100 PV-a možete da osvojite jedno od 120 putovanja u Kinu u vrednosti od 2000 USD po svakom putovanju!

Jedan od najviših vrednosti bonusa isplaćenih distributeru u MLM industriji (do 55% ukupnog obima kompanije).

Suplementi u ishrani bazirani na 5000 godina tradicionalne kineske medicine i modernim istraživanjima, nauci i tehnologiji.

Podrška vašem poslovanju – TIENS treneri ce vam pomoći da razumete kako da ostvarite održiv, uspešan biznis sa nama.

Aspirativni nivoi prepoznavanja – uključujući jednokratne bonuse na vrednosti od 100 000 USD.

Putujte sa TIENS-om na egzotične destinacije i/ili ostvarite auto bonuse!

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o TIENS-u – pridružite nam se!

Pripremili smo popis najčešće postavljenih pitanja. Ako ovde ne pronađete odgovor, napišite nam svoje pitanje.

Bojim se raditi ovakvu vrstu posla, radije bih bio uobičajeno “zaposlen” jer mi se čini “sigurnijim”.

Teško je uticati na svoje prihode kada ste zaposleni koji zarađuje unapred postavljenu platu. Naš  cilj je razviti tim ljudi koji će  biti uspešni u poslu koji rade, uneti zabavu u posao koji obavljaju i dobro zaraditi. Iznos Vaše zarade zavisi isključivo od Vas, a mi smo tu da Vam pomognemo da započnete svoj uspeh. Kao član TIENS-a, imate svoj plan rada, svoj posao i imate sve raspoložive prodajne materijale. Radite sa svojim Sponzorom, koji će Vam u svakom trenutku pomoći sa svojim iskustvom i savetima. Vaš radni program je potpuno siguran i utemeljen na dugogodišnjem iskustvu, kako biste što lakše ostvarili svoje poslovne uspehe.

Kako funkcioniše saradnja s TIENS-om?

Sa svakim novim Tiens članom sklapa se Ugovor o trgovinskom zastupanju. Ugovor se sklapa u dva primerka, a nakon što novi član potpiše ugovor, obe se kopije šalju  na potpisivanje kompaniji TIENS i, nakon potpisivanja, jedna kopija se vraća novom članu. Jedna je kopija, na taj način, kod Vas (Tiens član), a jedna kopija ostaje kompaniji TIENS.

Kako mogu prekinuti svoj ugovor i saradnju sa TIENS-om?

Ugovor je na snazi i vredi od datuma potpisivanja obe stranke i sklopljen je na neodređeno vreme. Ugovor se može raskinuti pisanim sporazumom stranaka, povlačenjem iz ovog ugovora zbog kršenja obveza od strane druge stranke ili pisanim obaveštenjem bez navedenog posebnog razloga.

Koji je glavni posao poslovnog savetnika?

Trenutno se aktivnosti prodaje na terenu odvijaju u sklopu prezentacija proizvoda i usluga na osnovu Vašeg poziva. Većina Distributera i dalje radi prezentacije proizvoda, jer se ova prodajna metoda još uvek pokazuje vrlo uspešnom. Mnogi poslovni savetnici i kupci osećaju da je to najbolji način, jer jedino tako mogu preneti lično iskustvo.

Moram li na početku kupiti TIENS proizvode kako bih ih prodavao?

TIENS posao nije piramidalna prodaja, u TIENS-u ne kupujte proizvode za inventar i ne ulažete dodatni novac ako se proizvodi zapravo ne prodaju. Prodaja se temelji na porudžbinama iz skladišta.

Nisam upoznat s TIENS proizvodima, organizujete li ikakve treninge?

Naravno, nijedan novi član ne može temeljno znati asortiman i kvalitet proizvoda.  Zato je obuka za nove članove nužna. Poznavanje TIENS proizvoda i njihovog kvaliteta neophodno je za Distributere i svi moraju proći obuku koja je besplatna i održava se ili kao „dan otvorenih vrata“ , putem webinara ili u obliku treninga i seminara širom zemlje. Bićete uvek obaviješteni o takvim događanjima. Pomoć i podršku u početku ćete dobiti i od  Vašeg Sponzora, pod kojim ćete biti registrovani.

Ja baš i nisam poslovni tip.

Ako mislite da niste poslovni tip, nemamo Vam više ništa reći osim: Dođite i pokušajte. Glavna alat u poslu je komunikacija s ljudima, a svaki dan svakodnevno komunicirate s više ljudi nego što mislite i sigurno ste dobri u tome. Osim toga, TIENS nudi niz praktičnih treninga gde Vam prodajni stručnjaci mogu pomoći da izgradite prodajne veštine.

Tiens dodatni posao Srbija

Dodatni posao u Tiensu može da se obavlja na teritoriji cele teritorije Srbije jer glavna stvar kod dodatnog posla je komunikacija.Komunikacija se obavlja online ili uživo.

Online se obavlja putem društvenih mreža i to je odličan način za brzo uspostavljanje komunikacije ljudima koji su na društvenim mrežama a ko danas nije na društvenim mrežama.

Tiens dodatni posao Beograd

Dodatni posao se odvija online ili uživo putem prezentacija u Beogradu.

Dodatni posao sa Tiens proizvodima podrazumeva više koraka:

1.uključenje u Tiens marketing sistem

2.upoznavanje sa proizvodima i marketing planom

3.postavljanje ciljeva

4.spisak

5.akcija – kreiranje resursa za aktinvno građenje biznisa

Koliko mogu zaraditi?

Zanima Vas koliko ćete zaraditi u TIENS-u?

Pojednostavljeno, zarada dolazi na dva načina:

Postotak prodaje od 20-48%

Ljudi s kojima radite i njihove aktivnosti

Imaćete takođe i 48% popusta na sve TIENS proizvode.

Mogu li zarađivati u TIENS-u i tokom porodiljskog bolovanja, studiranja ili ako sam penzioner?

Da, možete. Ne treba Vam poslovna dozvola. Kako se ponašati finansijski odgovorno možete saznati na praktičnim web stranicama ili čak bolje, obratite se svom finansijskom savetniku.

Kako kupci mogu naručiti TIENS proizvode?

Vrlo jednostavno. Proizvode možete naručiti putem narudžbenice ili putem interneta ili slanjem UPITA ZA PROIZVODE.

Postoji i mogućnost lične kupovine u TIENS centru ili preuzimanje robe u središnjem skladištu u Pragu.

Dozvoljava li TIENS kupcu, i pod kojim uslovima, povlačenje iz prodajnog ugovora?

Da, do 25. u mesecu kada je kupovina napravljena, bez posebnog navedenog razloga. Nadalje, svaka zemlja ima svoje uređene zakone, a filozofija naše kompanije temelji se na poštovanju zakona zemalja u kojima poslujemo.

Istorija tradicionalne kineske medicine stara je već nekoliko hiljada godina, a glavnu filozofiju i tajnu zdravlja i blagostanja pronalazi u okolini u kojoj se nalazimo. Kineska medicina posmatra naše mentalno i fizičko stanje, našu ishranu i naše sveukupno zdravlje. Primarna misija tradicionalne kineske medicine jeste  prednost prevencije nad lečenjem.

Drugi važan aspekt jest zaustavljanje širenja zdravstvenog problema.  Oba ova pristupa zdravlju čine kineski koncept zdravlja, poznat i kao „Kultura dugovečnosti“. Globalna istraživanja pokazuju da 3 od 5 regiona s najdužim očekivanim životim vekom jesu regioni Kine, ili oni u kojima preživljava kineska kultura.

Tradicionalna kineska medicina temelji se na harmoniji jinga i janga i na teoriji pet elemenata, koja prema nauci tradicionalne kineske medicine kaže da se sva priroda i univerzum sastoje od pet elemenata: zemlje, metala, vode, drva i vatre. Sve što postoji može se svrstati u jedan od elemenata.

Mnogi TIENS dodaci ishrani zasnovani su na teoriji pet elemenata. Međutim, TIENS se ne oslanja samo na bogatstvo tradicionalne kineske medicine i njene filozofije, nego je kombinuje sa najnovijim inovacijama u biotehnologiji.  TIENS je razvio sveobuhvatan program održavanja dobrog fizičkog i mentalnog zdravlja sa suplementima koji se sastoje od četiri glavne grupe:  čišćenje, snadbevanje, jačanje i balansiranje.

Tiens gradovi Srbije