TIENS Multifunkcionalni prečišćivač za frižider

CENA 17104.00

POZOVITE NAS NA +38163342380  ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA tiensposao@gmail.com

Description

TIENS Multifunkcionalni prečišćivač za frižider – Moderan, prenosiv i koristan aparat

 

TIENS Multifunkcionalni prečišćivač za frižider je moderan, mali, prenosiv i jednostavan za rukovanje aparat koji integriše pricipe biotehnologije, elektronike I mehanike zajedno, usvajanjem inteligentonog single-chip sistema za upravljanje kako bi uspešno primenio ozon (O3) u stvarnom životu.

Aparat koristi jedinstvena svojstva ozona I može da eliminše organske I neorganske mirise u domaćinstvu, na primer u frižideru, cipelarnicima, ormanima I toaletima. Ne maskira neprijatne mirise kao što to rade tradicionalni osveživači vazduha već ih eliminše. Povrh toga, kada ga stavite u frižider, može produžiti svežinu hrane, eliminisati bakterije I ukloniti patogene gljivice.

Aparat je opremljen sa tri režima rada, namenjen različitim uslovima. Veoma je jednostavan za rad sa jednim on-off dugmetom.

TIENS Multifunkcionalni prečišćivač za frižider je efikasan I ekonomičan aparat koga je potrebno napuniti  na utičnici samo jednom mesečno.

Ozon (O3) je oblik kiseonika koji ima  jedan atom kiseonika više od atmosferskog kisonika (O2) koji udišemo. Ozon se prirodno formira u stratosferi,  gde je kiseonik izložen ultraljubičastom svetlu ili visokim naponima munja. U stratosferi molekuli kiseonika ograđuju se I cepaju, formirajući pojedinačne atome kiseonika  (O1). Ovi lutajući atomi kiseonika se zatim rekombinuju sa drugim molekulima kiseonika, fromirajući ozon.

Ozon je savršeni prirodni prečišćivač. Zato što je ozon visoko reaktivan, on lako oksidira (razbija) organsku materiju. Kada ozon susretne drugo organsko ili neorgansko jedinjenje, jedan atom kiseonika će se otcepiti, zakačiti se za jedinjenje, I oksidirati ga  (ukloniti ga ili prečistiti ga) .

Aparat je opremljen sa tri režima rada, namenjen različitim uslovima. Veoma je jednostavan za rad sa jednim on-off dugmetom.

TIENS Multifunkcionalni prečišćivač za frižider je efikasan I ekonomičan aparat koga je potrebno napuniti  na utičnici samo jednom mesečno.

TIENS Multifunkcionalni prečišćivač za frižider se može koristiti za:

  • Uklanjanje (ne maskira kao tradicionalni osveživači vazduha!) organiskih I neorganskih mirisa u domaćinstvu, na primer u frižideru, cipelarnicima, ormanima ili toaletima.
  • Produžava svežinu hrane koja se čuva u frižideru
  • Kontroliše rast patogenih bakterija I gljivica, održavajući frižider dezinfikovanim

CENA 17104.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TIENS Multifunkcionalni prečišćivač za frižider”