TIENS Holikan

CENA 9952.00

POZOVITE NAS NA +38163342380  ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA tiensposao@gmail.com

Description

TIENS Holikan – Pilula dugovečnosti

 

TIENS Holikan je preparat zvani “pilula dugovečnosti”. Pošto su supstance prisutne u semenu grožđa snažni antioksidanti – bore se protiv slobodnih radikala, i na taj način odlaže se proces starenja. Istraživanja su pokazala da njihova svojstva kontrole lipida u krvi mogu da pomognu da srce ostane u dobroj formi.

TIENS Holikan:

Slobodni radikali su molekuli, najčešće kiseonik, koji imaju jedan ili više nesparenih elektrona. Težeći da se spare ili gubitkom nesparenih elektrona, postaju veoma hemijski reaktivni. Oni oksiduju svaki sastojak sa kojim mogu da dođu u kontakt. Na ovaj način oni mogu da oštete ćelijske strukture, na primer membrane, enzime, nukleinske kiseline ili strukturne proteine. Ovo vodi prevremenom starenju tela i slabom imunitetu.

Balans među slobodnim radikalima i antioksidantima u telu je ključni za naše zdravlje. Često, međutim, mi sami narušavamo balans pušenjem, prekomernim sunčanjem, vođenjem stresnog života ili lošim navikama u ishrani. Antioksidanti mogu da pomognu u borbi protiv slobodnih radikala. TIENS Holikan je bogat izvor mnogih takvih supstanci.

SASTOJCI:

Obična vinova loza (Vitis vinifera L.) takođe poznata i kao evropska vinova loza je jedna od najduže uzgajanih biljaka, poznata više hiljada godina.  Naučna istraživanja su pokazala prisustvo projnih lekovitih supstanci, ne samo u voću od vina već i u njihovim semenkama. One sadrže lipide (uključujući linoleinsku i oleinsku kiselinu), proteine, polifenole (kao što su katehini, procianidini i fenolne kiseline) kao i ugljene hidrate.

Izuzetno vredan sastojak crnog grožđa, njihovo seme i crno vino koje se proizvodi od njega je jedan od polifenola – resveratrol. Studije su pokazale njegovo lekovito dejstvo na kardiovaskularni sistem i antioksidativna kao i svojstva koja štite srce. Smatra se efikasnim podmlađujućim i regenerišućim činiocem. On je uzročnik takovanog “Francuskog paradoksa”.

Francuzi, uprkos ishrani sa dosta holesterola, pate od kardiovaskularnih bolesti ređe nego, na primer Amerikanci. To ima veze sa konzumirnjem crnog vina i resveratrola sadržanog u njemu. Slična svojstva uočena su od strane drugih komponenti ekstrakta: flavonoida (kao što je kvercetin), linoleinske i oleinske kiseline. Ovo povećava terapeutski karakter preparata.

DEJSTVO:

Holikan, zahvaljujući supstancama koje sadrži, može da pomogne kod zdravstvenih tegoba povezanih sa starenjem i u održavanju dobrog zdravlja:

  • Održava dobar balans lipida u krvi.
  • Ima jaka antioksidantska svojstva – sprečava formiranje slobodnih radikala i eliminiše ih iz tela.
  • Utiče na regulaciju apsorpcije hranljivih sastojaka putem krvi. 
  • Igra ulogu u zaštiti kardiovaskularnog sistema: poboljšava elastičnost krvnih sudova i cirkulaciju krvi. Studije ukazuju na primenu ekstrakta kao dodatne zaštite srca.
  • Poboljšava elastičnost kože i regeneriše je.

DOZIRANJE:

2 kapsule na dan (između 11:00 i 13:00 časova i između 19:00 i 21:00 časova). Preporučuje se uzimanje sa čašom vode.

CENA 9952.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TIENS Holikan”