Odličan Imunitet uz Tiens proizvode

Odličan Imunitet uz Tiens proizvode – predavanje dr Saše Avakumovića

🔥🔥🔥Imunitet sa Tiensovim proizvodima🔥🔥🔥

Dragi Tiensovci, ovog četvrtka imate posebnu priliku  pogledati online predavanju dr. Saše Avakumovića i saznati kako najbolje očuvati imunitet uz vrhunske TIENS proizvode!

Predavanje je bilo 24.01.2018 godine u 18 časova u ul.Lamartinova 7 stan br.8

 Pogledajte predavanje klikom na video dole

Ko je dr Saša Avakumović?

Doktor je medicine. U teorijskom smislu školovao se na univerzitetima u zemlji i inostranstvu, a marketing i prodaju usavršavao u najpoznatijim farmaceutskim kompanijama u Srbiji i svetu. Završio edukaciju iz oblasti koučinga po metodologiji  Ken Blancharda i Partners In Leadership, LLC, prodajne veštine po Adizes SEE metodologiji, a veštine komunikacije I komunikologije po metodi prof. TijaneMandić.  Inspiraciju crpi iz radova Boba Proktora, Jim Rohna, Roberta Kiyosakia, TonijaRobbinsa I Erica Worre-a.

U praktičnomsmislu dr Avakumović uspešno je rukovodio marketingom i prodajom multimilionskih korporacija I kompanija u privatnom, ali  i državnom vlasništvu. Predvodio marketinško prodajne timove koji su brojali od 5 do 55 članova,

Objavio je zapažen broj stručnih i naučnih radova, napisao dve knjige iz domena ishrane I dijabetesa. Napisao knjigu o ydravlju.Bio autor i urednik tri specijalizovana časopisa. predavač i educator u prvoj Školi za obolele od šećerne bolesti na našim prostorima.

Po svojoj stručnosti I pozitivnoj enegiji postao je prepoznatljiv i visoko cenjen kao predavač, educator i coach kako u domaćim tako i međunarodnim krugovima.

Od 2002. godine u kontaktu sa MLM kompanijama kao potrošač a od 2014. profesionalno se bavi MLM-om.