6 koraka do uspešne kućne prezentacije

6 koraka do uspešne kućne prezentacije – Podstakni saradnike na rad i komunikaciju

 

“Podstakni milion porodica!” – prvi vodič za kućne zabave

Kako bismo se uskladili s trećim TIENS  razvojnim talasom i provedbom novog globalnog kompenzacijskog plana te kako bismo realizovali očekivanja našeg Predsednika vezana uz obrazovanje i edukaciju u strateškim smjernicama “5 BROJA 1“, TIENS je pokrenuo prvo takmičenje  za organizaciju kućnih zabava “Podstakni milion prodica!” Prvo takmičenje u održavanju kućnih zabava.

Tim ljudi iz Tiensovog globalnog odela za direktnu prodaju, koji se bavi edukacijom i osposobljavanjem, nam nudi sledeće smernice za organiziovanje kućnih sastanaka kako bismo pomogli svakoj regiji da što bolje provede ovo takmičenje. Svaka regija i država trebale bi se pridržavati sledećih smernica:

 Tiens - Priručnik za održavanje kućnih zabava

PREUZMI E-BOOK “Priručnik za održavanje kućnih zabava ” klikom na dugme i spod PREUZMI U PDF-U

[aio_button align=”center” animation=”pulse” color=”orange” size=”small” icon=”none” text=”PREUZMI PRIRUČNIK” relationship=”dofollow” url=”http://zdravljeizkine.com/wp-content/uploads/2017/03/Priručnik-za-održavanje-kućnih-zabava.pdf”]

A: Odredite učesnike i temu kućne zabave

  • Tema o kojoj se govori i ciljana grupa učesnika mogu se temeljiti na različitim situacijama;
  • Tema kućne zabave može biti bilo koji organ u našem telu, a ciljani učesnici mogu biti oni zainteresovani za zdravlje.
  • Tema mogu biti godišnja doba, praznici i sl., za učesnike koji su zainteresovai za
  • Tema se može bazirati na korisnicima platinaste kartice, a ciljani učesnici sastanka trebali bi biti oni distributeri željni širenja mreže i poboljšanja poslovnih rezultata.
  • Zavisno o lokalnoj situaciji, moguće su i druge teme, a u tom slučaju ciljana skupina učesnika organizuje se prema temi.

 

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

zdravljeizkine-com_dugme-za-newsletter

Leave a Comment